E-mail: Jelszó:  
 
Felhasználó: Jelszó:  
 
 1. KAPCSOLATFELVÉTEL

 2.
IGÉNYFELMÉRÉS

 3.
MEGÁLLAPODÁS

...
 bővebben...
DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

HONLAP KÉSZÍTÉS

EGYEDI AJÁNLAT

bővebben...

 
 
Gyorsüzenet
Messenger Me

 

 

Szolgáltatások
Domain név regisztráció


domainAhhoz, hogy Önt vagy az Ön vállalkozását kényelmesen, gyorsan és egyszerűen megtalálják az interneten, ahhoz egy saját domain névre van szüksége. Magyarországon a .hu végződésű domain nevek használatosak. Természetesen e mellett nyugodtan használhat .eu vagy .com .de stb domain neveket.

Tovább...
 
Tárhely és e-mail szolgáltatás

Tárhely és e-mail szolgáltatásA webtárhely egy olyan bérelt tárhely, ahol egyrészt a weboldal programja, tartalmi elemei fizikailag megtalálhatóak, másrészt pedig biztosítva van, hogy ezt a világ bármely pontjáról elérjék, és meg is találják. Az email fiókok is a webtárhelyen kerülnek elhelyezésre, ezért fontos, hogy a szerver, ahol a weboldala található biztonságos és gyors legyen, valamint megfelelő működési környezetet biztosítson.
Tovább...
 
Honlap készítés


Honlap készítésCélunk, egy olyan oldal készítése az Ön számára, amely további profit és imázs növekedést teremt a vállalkozásának. Olyan oldalt, amelyet Ön is bátran és kényelmesen tud a későbbiekben menüponttal, tartalommal bővíteni, módosítani, így tovább fokozva a versenyképességét a virtuális térben is.

 

 

Tovább...
 
Domain kereső

Végződések: .hu .com
.net .eu
.org .biz
.info .name
 
"Száz érv, mely a hálózatra lépés mellett szól" (Daniel S. Janal, 1998)
30. Fogyasztói felméréseket készíthetünk. A fogyasztók kérdőívek kitöltésével és visszaküldésével hozhatják tudomásunkra termékünkkel vagy cégünkkel kapcsolatos véleményüket.
 
 
© 2018 PHosting.hu l Készítette: Parola Kft.