E-mail: Jelszó:  
 
Felhasználó: Jelszó:  
 
 1. KAPCSOLATFELVÉTEL

 2.
IGÉNYFELMÉRÉS

 3.
MEGÁLLAPODÁS

...
 bővebben...
DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

HONLAP KÉSZÍTÉS

EGYEDI AJÁNLAT

bővebben...

 
 
Gyorsüzenet
Messenger Me

 

 

Gy.I.K.
Mi a hosting szolgáltatás?

A hosting egy olyan szolgáltatás, amely magában foglalja, a domain név regisztrációt, tárhely biztosítást, és email cím biztosítását.

 

 
Mi a webtárhely?

A webtárhely egy olyan bérelt tárhely, ahol egyrészt a weboldal programja, tartalmi elemei fizikailag megtalálhatóak, másrészt pedig biztosítva van, hogy ezt a világ bármely pontjáról elérjék, és meg is találják. Az email fiókok is a webtárhelyen kerülnek elhelyezésre, ezért fontos, hogy a szerver, ahol a weboldala található biztonságos és gyors legyen, valamint megfelelő működési környezetet biztosítson. Emellett a kiegészítő szolgáltatások széles skálájával rendelkezhet.

 

 

 
Mi a domain név?

Weboldalának címe, a www. után lévő név a domain név, amely különböző végződésű lehet; a .hu a magyar oldalakat jelöli, a .com nemzetközi , de bármelyiket választhatja, azonban a keresők találatát ez befolyásolja, magyarországi célközönség esetén a .hu végződés célravezetőbb.

A saját domain nevéből képezzük az email címeit is. Pl.: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A domain név vagy internet cím, esetleg webcím, egy egyedi azonosító az interneten. Az Ön saját domain neve lehetőséget biztosít a saját honlapjának elérésére a világ bármely országából, továbbá a domain névből képezhet saját email címet is.

 

 
Mi a statisztika?

Az Ön honlapjához látogatottsági statisztikát is biztosítunk, amelyből folyamatosan megtudhatja:

  • a weboldal látogatószámát napi és havi lebontásban
  • milyen más weboldalakról kattintva találtak a weboldalra
  • a weboldal mely aloldalait nézték meg a látogatók
  • milyen keresőszavakra keresve találtak a látogatók a weblapra...

A jelszóval védett rendszer pontos adatokat szolgáltat a honlap látogatottságáról napi szinten és hosszabb távon egyaránt, így nagyban segíti az oldal marketingjét.

 

 
Domain kereső

Végződések: .hu .com
.net .eu
.org .biz
.info .name
 
"Száz érv, mely a hálózatra lépés mellett szól" (Daniel S. Janal, 1998)
Jövedelemhez juthatunk azáltal, hogy Web-oldalunkon hirdetési helyeket adunk el.
 
 
© 2018 PHosting.hu l Készítette: Parola Kft.